Kalendarium

VAD HÄNDER UNDER 2020

Vi tycker att det är trevligt att träffa våra kunder inte bara i den digitala världen och bjuder därför in till ”öppet växthus” i Nacka. Som framgår nedan är tyvärr många "öppna" växthus inställda med anledning av Corona men ni är alltid välkomna att boka ett ”eget” möte med oss på en tid som passar er. I möjligaste mån kan vi också besöka er.

Det händer ständigt nya saker i vår verksamhet och så här långt sträcker sig vår planering fram till sommaren. Men vi kommer att fylla på med fler aktiviteter och information successivt under året.

Håll dig uppdaterad genom att följa oss på Instagram och Facebook. Om du föredrar att få informationen skickat direkt till dig direkt ska du anmäla dig till vårt nyhetsbrev.


16 Februari
Öppet växthus i Nacka

Image

Hjälp oss att locka fram vårkänslorna genom att komma på ”öppet växthus” i Nacka, Parkvägen 45. Vi finns på plats mellan klockan 12 - 16 för att svara på frågor om allt möjligt som berör livet i och med växthus. Sätt gärna på dig din bästa vårhatt och ta med ritningar på ert hus samt bilder på trädgården om du har det. Vi bjuder på en lättare förfriskning.

Februari månads "Öppet Växthus" är över. Så blev det.

29 Mars
Öppet växthus i Nacka

Korg med kvistar i växthusdörr.
Tyvärr ställer vi in på grund av Corona. Mässan Byggnadsvård och Trädgård, där vi skulle medverkat,  ställer också in. Planerat datum för den mässan är sista helgen i augusti. Ni är dock välkomna för ett personligt besök- hör gärna av er och boka en tid. Hur våra kommande arrangemang påverkas återkommer vi till.

26 April
Öppet växthus hos Svante Öquist

Brasa i växthus
Öppet Växthus i Sköndal - inställt-, eller snarare skjutet på obestämd framtid. Vi återkommer med mer information så småningom. Välkomna till ”Öppet Växthus” på Mazarinvägen 11 i Sköndal mellan klockan 12–16. Träffa oss - och förstås, Svante Öquist tillsammans med Niclas Steeve för att uppleva känslan och glädjen, läs:lyckan, när en livslång dröm om ett växthus blivit verklighet. Tag gärna med en enklare skiss på hus och trädgård. Vi bjuder på kaffe och hembakta småkakor.

Maj
Öppet växthus i Köpenhamn

Brasa i växthus
Tyvärr ställer vi in på grund av Corona. En dag i maj öppnar vi dörrarna till vårt växthus i Köpenhamn. På plats finns vår härliga försäljningsrepresentant i Danmark. Heidi Ravnholt är arkitekt vilket känns tryggt. Lägg därtill den danska känslan för färg, form, design och en massa hygge och du har Heidi i ett nötskal. Vi återkommer inom kort med mer information och tid och hur man tar sig till växthuset i Köpenhamn.

12 juli
Öppet växthus i Åhus- i Skåne

Image
Öppet Växthus i Åhus - inställt-, eller snarare skjutet på obestämd framtid.

Den här dagen är ni välkomna till öppet växthus i Åhus om ni befinner er i trakterna. I tallskogen i Östra Skåne finns det gröna växthuset med timmergrund som byggts för att matcha platsens natur. Det är ett växthus i Attefallsstorlek anpassat för livet i en semesterbostad. Eva Halfwordson delar med sig om sina tankegångar inför bygget. Ta därför med dig alla funderingar du har kring ditt egna projekt vare sig det är ett växthus till ett sommarhus eller en mer permanent bostad som du drömmer om att bygga.

13 Maj
Öppet växthus på Zetas Trädgård

Image
Öppet Växthus på Zetas Trädgård - är tyvärr inställt på grund av Corona-, vi skjuteter på det i obestämd framtid. När det kanske är årets vackraste tid vill vi tillsammans med Victoria Skoglund och Zetas bjuda in dig på mingel i växthuset som vi just nu bygger i handelsträdgården. Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor till oss när det gäller växthus – planering, byggnation och odling. Även Victoria kommer att vara på plats och vill du redan nu kika in i hennes privata växthus så kan du se filmen där hon beskriver sin relation till växthuset. Adressen till Zetas är: Blombacken 2 i Segeltorp, Kungens Kurva.

12 Juni
Öppet växthus nära Norska gränsen

Image
Öppet Växthus i Kungshamn - inställt-, eller snarare skjutet på obestämd framtid.

Denna dag träffas vi i Kungshamn nära norska gränsen. Växthuset för dagen tillhör Katherine Foss Stene som valde sitt landställe med omsorg för att kunna komma närmre barn och barnbarn. Idag driver hon också säsongsbutiken Paula Paa Landet i växthuset som vi byggt på i den generösa trädgården vackert belägen med utsikt över Åbyfjorden i Bohuslän. På plats finns även vår försäljningsrepresentant i Norge, Arild Sandgren. Mer detaljer om det här minglet kommer senare, tillsammans med en vägbeskrivning.